|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
dana82 membru V.I.P.

Sex:  Numarul mesajelor: 40319 Varsta: 29 Localizare: Bucuresti Despre mine: vesela si optimista Familia mea: eu si cele doua comori ale mele Jony si Edutu
 | Subiect: Vrem sa te ajutam, Gaby! Sam Feb 20, 2010 2:32 am | |
| Administratora noastra are nevoie de un mic ajutor financiar iar noi ne-am hotarat sa i-l oferim . Cine vrea sa ii intinda o mana si sunt interesate ne pot contacta pe noi, moderatoarele pt mai multe detalii.  |
|
 | |
danao senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 4205 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Familia mea: Dana / Virgil / Riana
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Sam Feb 20, 2010 2:40 am | |
| eu vreau :imbratisat:  daca poti sa-mi trimiti contul ei prin PM
Ultima editare efectuata de catre danao in Sam Feb 20, 2010 2:41 am, editata de 1 ori |
|
 | |
ivana membru fondator

Sex:  Numarul mesajelor: 8398 Varsta: 36 Localizare: Baia Mare Despre mine: Implinita Familia mea: MrD&me
 | |
 | |
dana82 membru V.I.P.

Sex:  Numarul mesajelor: 40319 Varsta: 29 Localizare: Bucuresti Despre mine: vesela si optimista Familia mea: eu si cele doua comori ale mele Jony si Edutu
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Sam Feb 20, 2010 2:41 am | |
| L-am trimis, Dana!! Multumim frumos!! |
|
 | |
danao senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 4205 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Familia mea: Dana / Virgil / Riana
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Sam Feb 20, 2010 2:47 am | |
| :imbratisat: Doamne Ajuta sa se rezolve situatia  |
|
 | |
Aditza2007 membru V.I.P.

Sex:  Numarul mesajelor: 22869 Varsta: 37 Localizare: BUCURESTI Despre mine: O sotie si o mamica fericita!!! Familia mea:
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Sam Feb 20, 2010 7:28 am | |
| Si eu vreau sa o ajut pe Gabitza,poate imi trimite si mie o moderatoare un PM,va rog,stiti ca sunt o prietena adevarata si sunt alaturi de voi in astfel de momente Astept urgent un PM  |
|
 | |
anca senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 5608 Varsta: 41 Localizare: Fr Familia mea: Lena&David si noi2
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Sam Feb 20, 2010 10:00 am | |
| Astept si eu un PM cu datele necesare  Gabi  ! |
|
 | |
Gaby Administrator

Sex:  Numarul mesajelor: 18903 Varsta: 26 Localizare: Oradea Despre mine: Nobody is perfect. Hello, my name is Nobody! Familia mea: Radu si Patrick, comorile mele! Iar in curand ni se va alatura o alta comoara!!!
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Sam Feb 20, 2010 10:09 am | |
| Fetelor va multumesc din suflet ptr gestul pe care il faceti! Va iubesc si va multumesc ca-mi sunteti aproape in aceste momente!!! |
|
 | |
ivana membru fondator

Sex:  Numarul mesajelor: 8398 Varsta: 36 Localizare: Baia Mare Despre mine: Implinita Familia mea: MrD&me
 | |
 | |
Aditza2007 membru V.I.P.

Sex:  Numarul mesajelor: 22869 Varsta: 37 Localizare: BUCURESTI Despre mine: O sotie si o mamica fericita!!! Familia mea:
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Sam Feb 20, 2010 11:22 pm | |
| Multumesc pentru PM,va iubesc pe toate Prietenul la nevoie se cunoaste! Bafta multa Gabitz!  |
|
 | |
sanziana27 senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 5619 Varsta: 35 Localizare: Baia Mare Familia mea: mama/tata si 2 nazdravani: Dragos si David
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Dum Feb 21, 2010 8:43 am | |
| Fetelor sa-mi trimiteti si mie datele  |
|
 | |
dana82 membru V.I.P.

| Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Dum Feb 21, 2010 8:46 am | |
| Ti-am trimis PM , Raluca!!  |
|
 | |
miha31 senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 5517 Varsta: 35 Localizare: oradea Familia mea: motivul pt care ma trezesc in fiecare dimineata
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Dum Feb 21, 2010 8:02 pm | |
| si eu vreau sa te ajut, Gaby  stiti cum se spune....putin cu putin se face mult  vreau si eu contul, fetelor  |
|
 | |
eamona3 Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 33030 Varsta: 32 Localizare: Constanta Despre mine: ma stii, nu? Familia mea: Ry&Re Rd uneori 

| Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Dum Feb 21, 2010 8:11 pm | |
| |
|
 | |
miha31 senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 5517 Varsta: 35 Localizare: oradea Familia mea: motivul pt care ma trezesc in fiecare dimineata
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Dum Feb 21, 2010 8:15 pm | |
| |
|
 | |
|