|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
eamona3 Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 33030 Varsta: 32 Localizare: Constanta Despre mine: ma stii, nu? Familia mea: Ry&Re Rd uneori 

| Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Dum Feb 21, 2010 8:31 pm | |
| |
|
 | |
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 10893 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Dum Feb 21, 2010 8:48 pm | |
| a depus cineva bani? e ok ing bucuresti suc oradea? |
|
 | |
janet membru fondator

Sex:  Numarul mesajelor: 21814 Varsta: 38 Localizare: Bucuresti Despre mine: - Familia mea: Janet/ Alexandru
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Lun Feb 22, 2010 12:36 am | |
| O sa depun eu , dar fara sucursala  . ________________________________________   blogu' lu' sor'mea  |
|
 | |
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 10893 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Lun Feb 22, 2010 12:59 am | |
| |
|
 | |
mariniqa membru onorific

Sex:  Numarul mesajelor: 8094 Varsta: 31 Localizare: Constanta Despre mine: sa fim sanatosi Familia mea: Irina/ Cornel/ Alexandra-Maria si Catalina-Cristiana
SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Lun Feb 22, 2010 1:57 am | |
| eu am depus pe Ing dar prin BCR de acasa... greu mai merge daca nu te pricepi la asa ceva  |
|
 | |
Aditza2007 membru V.I.P.

Sex:  Numarul mesajelor: 22869 Varsta: 37 Localizare: BUCURESTI Despre mine: O sotie si o mamica fericita!!! Familia mea:
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Lun Feb 22, 2010 7:03 am | |
| Maine depun si eu,azi nu am ajuns,ca am avut multa treaba la servici,dar voi depune tot de la ING,am deja cont acolo Doamne ajuta,ca Gaby sa stranga suma de care are mare nevoie  |
|
 | |
anca senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 5608 Varsta: 41 Localizare: Fr Familia mea: Lena&David si noi2
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Mar Feb 23, 2010 12:07 am | |
| am facut transfer azi si am vazut ca este corect ING Bucuresti. nu sunt alte optiuni la ING,deci e corect fara sucursala  |
|
 | |
Gaby Administrator

Sex:  Numarul mesajelor: 18903 Varsta: 26 Localizare: Oradea Despre mine: Nobody is perfect. Hello, my name is Nobody! Familia mea: Radu si Patrick, comorile mele! Iar in curand ni se va alatura o alta comoara!!!
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Mar Feb 23, 2010 1:33 am | |
| Fetelor va multumesc din tot sufletul!!!!! |
|
 | |
danao senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 4205 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Familia mea: Dana / Virgil / Riana
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Mar Feb 23, 2010 2:44 am | |
| si eu am depus astazi :imbratisat: |
|
 | |
Gaby Administrator

Sex:  Numarul mesajelor: 18903 Varsta: 26 Localizare: Oradea Despre mine: Nobody is perfect. Hello, my name is Nobody! Familia mea: Radu si Patrick, comorile mele! Iar in curand ni se va alatura o alta comoara!!!
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Mar Feb 23, 2010 10:52 pm | |
| Iti multumesc din tot sufletul dana!!!!!! |
|
 | |
Aditza2007 membru V.I.P.

Sex:  Numarul mesajelor: 22869 Varsta: 37 Localizare: BUCURESTI Despre mine: O sotie si o mamica fericita!!! Familia mea:
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Mier Feb 24, 2010 1:49 am | |
| Azi am depus si eu!  |
|
 | |
Gaby Administrator

| Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Mier Feb 24, 2010 6:57 am | |
| :imbratisat: miha!!!!!! va multumesc din suflet inca odata!!!!inseamna enorm de mult sa stiu ca va am aproape in asemenea momente!!!! insa, din pacate situatia nu se amelioreaza si nici nu cred ca se va mai ameliora....  |
|
 | |
elcris2 senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 5239 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Despre mine: happy Familia mea: Cristina/ Cristi/ Dimi cel mic
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Mier Feb 24, 2010 7:38 pm | |
| Fetelor, as dori si eu datele de cont necesare. Nu cred ca ajung saptamana asta la banca dar cu siguranta saptamana viitoare  |
|
 | |
eamona3 Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 33030 Varsta: 32 Localizare: Constanta Despre mine: ma stii, nu? Familia mea: Ry&Re Rd uneori 

| Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Mier Feb 24, 2010 7:57 pm | |
| am trimis contul pe PM cristina :imbratisat: |
|
 | |
janet membru fondator

Sex:  Numarul mesajelor: 21814 Varsta: 38 Localizare: Bucuresti Despre mine: - Familia mea: Janet/ Alexandru
 | Subiect: Re: Vrem sa te ajutam, Gaby! Joi Feb 25, 2010 12:18 am | |
| Gaby macar sa fie cu folos ; eu zic sa te apuci cat mai repede de treaba  . Nici eu nu am ajuns si nici nu cred ca ajung azi , maine dar o sa trec sambata pe la un BRD ca tot au program cu publicul  . ________________________________________   blogu' lu' sor'mea  |
|
 | |
|