| | Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
danamario strumf

Sex:  Numarul mesajelor: 570 Varsta: 26 Localizare: Constanta Familia mea: Dana/Dragos/Mario
 | Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Dum Mar 21, 2010 3:26 am | |
| ok, sa imi zici saptm. viit cand vrei sa ne vedem. |
|
 | |
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 10893 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Dum Mar 21, 2010 8:27 pm | |
| mai pe la sfarsit  |
|
 | |
danamario strumf

Sex:  Numarul mesajelor: 570 Varsta: 26 Localizare: Constanta Familia mea: Dana/Dragos/Mario
 | Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Dum Mar 21, 2010 9:46 pm | |
| ok, dar nu sambata ca nu pot eu sambata. Fac chef sambata!  |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Mario'S baby shop, noutati postate astazi! Mier Mar 24, 2010 6:59 am | |
| Mario'S baby shop, hainute noi postate azi... Buna, am postat azi hainute noi de vara, seturi 2 piese ptr baieti de 4-5 ani, seturi 2 piese de fetite de 4-5 ani, fustite de la zara baby etc. va doresc o zi cat mai superba, cu drag Dana & Mario. www.mariosbaby-shop.blogspot.com e-mail: raiderita_18@yahoo.com, tel: 0728980885 (Dana) |
|
 | |
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 10893 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Mier Mar 24, 2010 7:28 am | |
| pai ne vedem sapt viit ce zici? dupa ora 16:30 |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Mier Mar 24, 2010 7:47 am | |
| Beatrice desigur....dupa ora 16:30 e perfect...imi zici tu si o zi...vezi ca am incercat sa mai fac rost de costum de vacuta dar nu am mai gasit, in schimb primesc peste 2 luni de la mama din U.S.A inca un transport mai mare de marfa....acum ce am mai postat au fost putine hainute si mi le-a adus cineva care a venit din u.s.a cu avionul. Janet vezi ca am primit niste costumase din 2 piese de vara superbe, tricouri albe parca mi-ai cerut tu...dar sa stii ca ce am gasit erau de la 3$ in sus si nu se merita sa le iau...adica daca eu le iau cu 3$ tie ti le vand cu 5$ si nu cred ca iti convine sa dai 15 lei pe un tricou simplu alb. Mica rochitele nu am asa mici...dar vezi ca am primit 2 fustite de la zara baby, una din ele e masura 6 luni si sunt absolut superbe, din catifea, stil gogosar. ok, pupici fetelor, ciao |
|
 | |
mica membru V.I.P.

Sex:  Numarul mesajelor: 12259 Varsta: 32 Localizare: Ro Despre mine: o mămică împlinită Familia mea: Maria/Ionuț/ Tudor/ Teodora
 | Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Mier Mar 24, 2010 8:03 am | |
| Dana nu cred că vara asta la cât e de mică va purta fuste plus că nu îmi place negru la copii mici. Aștept poate mai primești și rochițe mici. |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Mier Mar 24, 2010 10:09 am | |
| mica asa e, vezi ca fustitele nu sunt negre ci albastru inchis dar fiind din catifea asa au iesit in poza :) Peste 2 luni mai primesc marfa din U.S.A si te anunt cand le postez pe blog. pupici, ciao |
|
 | |
beatricemc Moderator

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Joi Mar 25, 2010 12:47 am | |
| o sa vb sapt viit ca sa ne vedem... si astept cu nerabdare coletul de peste 2 luni. pup |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Joi Mar 25, 2010 1:43 am | |
| Beatrice si eu abia astept sa ajunga coletul din U.S.A, desi are Mario sifonierul plin de haine...cand vad ceva ce imi place in mod deosebit...nu ma pot abtine sa nu ii opresc...si sa nu mai zic ca vine si mama la sf lui iunie in Ro si i-a cumparat deja o groaza de hainute si costumase de vara! Unde le mai pun nu stiu...ii mai fac un sifonier pupici, ciao |
|
 | |
janet membru fondator

Sex:  Numarul mesajelor: 21814 Varsta: 38 Localizare: Bucuresti Despre mine: - Familia mea: Janet/ Alexandru
 | Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Joi Mar 25, 2010 7:54 pm | |
| Dana nu am cerut eu tricouri albe dar ai dreptate : nu as da atatia bani pe un tricou simplu  . La capitolul tricouri stam foarte bine ; eu as fi vrut pantalonasi subtiri , cu crac lung , fara fermoar ( pe elastic ) pentru gradi :imbratisat: . Dar de-acum vine caldura si trece la pantaloni scurti ( unde avem stoc bunicel ) asa ca sa nu faci comanda speciala pentru noi . Oricum eu mai intru pe site si daca ma tenteaza ceva iti spun . PS : fainute costumasele de vara , cele rezervate pt Doinita  . ________________________________________   blogu' lu' sor'mea  |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Joi Mar 25, 2010 11:51 pm | |
| Janet sorry, cred ca am confundat...mi-a zis o mamica ca ar vrea tricouri albe simple ptr gradi si d-aia m-am gandit ca tu mi-ai zis. Da sunt frumoase costumasele  Trebuie sa mai primesc unul identic masura 4 ani, dar nu il gasea in geamantan acea persoana care a venit din U.S.A si a zis ca ma suna cand il gaseste...te anunt daca e ceva. pupici fetelor, mai vb. |
|
 | |
BABYFOTOMODEL

Sex:  Numarul mesajelor: 3 Varsta: 31 Localizare: CONSTANTA Despre mine: JANNINE Familia mea:
 | Subiect: Academie de frumusete selecteaza, pregateste si promoveaza copii intre 2- 16 ani pentru modelling, reclame, publicitate, prezentari, spectacole. locuri limitate. va rugam respectati varsta de inscriere. realizam deasemenea si cataloage profesionale modele Dum Mar 28, 2010 4:15 am | |
| |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Dum Mar 28, 2010 6:03 am | |
|  pup back Jannine. |
|
 | |
BABYFOTOMODEL

Sex:  Numarul mesajelor: 3 Varsta: 31 Localizare: CONSTANTA Despre mine: JANNINE Familia mea:
 | Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Dum Mar 28, 2010 6:05 am | |
| te pup dulce si pe mario la fel |
|
 | |
| | Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A | |
|