| | Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 10893 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Dum Mar 28, 2010 7:48 pm | |
| | beatricemc a scris: | aha....am ceva asemanator....si o sa am dublura tks raman la rochita si 2 per sosete |
Dana ne putem vedea azi?
sa imi spui unde ?..pe la 4:30-5...depinde unde stai...sau unde ne vedem |
|
 | |
danamario strumf

Sex:  Numarul mesajelor: 570 Varsta: 26 Localizare: Constanta Familia mea: Dana/Dragos/Mario
 | Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Dum Mar 28, 2010 9:53 pm | |
| Bea azi doar dupa ora 18 pot, ptr ca exact la 4:30 am programare la cosmetica si va dura cam pana pe la ora 6. Dar dupa 6 sunt libera...sau daca nu poti tu...o lasam pe maine...caci maine n-am nimic in plan...eu stau la casa de cult. tu? |
|
 | |
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 10893 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Mar Mar 30, 2010 7:25 am | |
| so am intrat in posesia hainutelor... sosetelele....sunt divine....sunt micutze si dulci.....cred ca vor fi potrivite pt un bb nou nascut... Iar rochitza este frumusica foc.....i-a placut Marei de cum a vazut-o.....mai ales ca e cu "Stefanie"....Cred ca o sa ii stea bine ca inca nu am probat-o dar am pus-o pe deasupra si ca lungime e perfecta.... Multumim mult Dana  |
|
 | |
eamona3 Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 33030 Varsta: 32 Localizare: Constanta Despre mine: ma stii, nu? Familia mea: Ry&Re Rd uneori 

| |
 | |
danamario strumf

Sex:  Numarul mesajelor: 570 Varsta: 26 Localizare: Constanta Familia mea: Dana/Dragos/Mario
 | Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Mar Mar 30, 2010 10:49 am | |
| Bea ma bucur enorm ca v-au placut si ma bucur ca ii place si Marei rochitica. pupici dulci, ciao. |
|
 | |
beatricemc Moderator

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Mier Mar 31, 2010 6:31 pm | |
| o sa facem poza cu rochitza...dar de Paste  |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Joi Apr 01, 2010 4:47 am | |
| Beatrice asteptam pozele. Fetelor am postat hainute noi superbe pe blog...nu uitati sa intrati si sa aruncati un ochi... www.mariosbaby-shop.blogspot.com |
|
 | |
beatricemc Moderator

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Joi Apr 01, 2010 5:04 am | |
| eu vreau asa: COD 0155 Set format din tenesi bebe si sosetele, mar. 0-6 luni, 1 buc in stoc Pret: 25,00 lei
[center]COD 0150 Pantaloni Hanah Montana, mar. 3-4 ani, 1 buc in stoc Pret: 27,00 lei
[center]COD 0149 Pantaloni ptr fete cochete cul mov lila, mar. 3-5 ani, 1 buc in stoc Pret: 26,00 lei/buc
[center]COD 0147 Vesta Buddy Bear, mar. 4 ani, 1 buc in stoc Pret: 24,00 lei
[center]COD 0040 Pantaloni RABIT SKINS, bleomarin, mar. 0-3 luni, 2 buc in stoc Pret: 10,00 lei/buc te rog pune-le deoparte, si vb saptamana viitoare mercic |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Joi Apr 01, 2010 10:23 am | |
| Beatrice ti le-am rezervat si nu este problema cu banii....te astept si mai mult daca e nevoie, caci vine si Pastele si stiu ca se cheltuie mai multi bani in preajma sarbatorilor. Eu le tin rezervate cat e nevoie. Pantalonasii aia de bebe nu se vede din poza dar sunt superbi...si atat de micuti  parca mai vreau si eu un bebe asa mic :) ok te pupic dulcic si ne auzim. p.s. o sa ii fac maine poza lui Mario in vesta la fel ca cea pe care ai rezervat-o tu...si o postez aici; numai ca a lui e cul. mustar...deci pica absolut superb... :) EDIT: Hai ca am revenit cu poze cu vestuta, era cam obosit Mario si nu prea a vrut sa stea la pozat dar n-a avut incotro. Ramona...e superba poza de la avatar...doar ca Ry era cam botosica.  dam un pupic dulcic ca sa treaca supararea la fata. Ra eu ti-am trimis tie pozele pe care le-am facut lui Ry impreuna cu Mario in city mall atunci cand ne-am intalnit? |
|
 | |
beatricemc Moderator

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Sam Apr 03, 2010 3:34 am | |
| poza cu rochitza   " border="0" /> |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Sam Apr 03, 2010 3:47 am | |
| Super ii sta Marei in rochita.  |
|
 | |
Lauramami senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 1005 Varsta: 26 Localizare: constanta Despre mine: fericita Familia mea: erica&eva&eu&tati
 | Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Vin Apr 09, 2010 1:30 am | |
| daca mai primesti pantalonii COD 0150 si COD 0149 vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...3-4ani |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Vin Apr 09, 2010 1:34 am | |
| Laura ok, am sa vad ce pot face si te anunt daca mai fac rost. pupici, ciao |
|
 | |
beatricemc Moderator

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Vin Apr 09, 2010 3:06 am | |
| | beatricemc a scris: | | eu vreau asa: COD 0155 Set format din tenesi bebe si sosetele, mar. 0-6 luni, 1 buc in stoc Pret: 25,00 lei
[center]COD 0150 Pantaloni Hanah Montana, mar. 3-4 ani, 1 buc in stoc Pret: 27,00 lei
[center]COD 0149 Pantaloni ptr fete cochete cul mov lila, mar. 3-5 ani, 1 buc in stoc Pret: 26,00 lei/buc
[center]COD 0147 Vesta Buddy Bear, mar. 4 ani, 1 buc in stoc Pret: 24,00 lei
[center]COD 0040 Pantaloni RABIT SKINS, bleomarin, mar. 0-3 luni, 2 buc in stoc Pret: 10,00 lei/buc
|
dana te rog scuza-ma.....renunt la pantaloni.....toate 3 perechi si la vesta....raman doar cu pantofiorii de bebe +sosete
saru-mana |
|
 | |
danamario strumf

| Subiect: Re: Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A Vin Apr 09, 2010 3:10 am | |
| Fetelor am primit azi cateva lucrusoare noi din U.S.A, toate de firma si de calitate, am niste frustite superbe.  |
|
 | |
| | Mario'S baby shop, hainute noi, copii 0-8 ani, import U.S.A | |
|