| | vand ieftin leagan electronic, jucarie fisher price si carusel | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
eamona3 Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 33154 Varsta: 32 Localizare: Constanta Despre mine: ma stii, nu? Familia mea: Ry&Re&Rd 

| Subiect: Re: vand ieftin leagan electronic, jucarie fisher price si carusel Dum Mai 15, 2011 1:46 am | |
| Aura mai e valabil anuntul cu leaganul? |
|
 | |
Gabi.P Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 19530 Varsta: 30 Localizare: Viena, Austria Despre mine: Tine minte ca viata e scurta. Incalca regulile, iubeste cu adevarat, razi incontrolabil, iarta imediat, saruta incet...si nu regreta nimic!!! Familia mea: Teodora / Paul/ Gabriela / Mihai
 | |
 | |
aura_plum avansat

Sex:  Numarul mesajelor: 997 Varsta: 28 Localizare: Brasov Familia mea: 
 | Subiect: Re: vand ieftin leagan electronic, jucarie fisher price si carusel Dum Mai 15, 2011 6:19 am | |
|  Nu mai eeee |
|
 | |
eamona3 Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 33154 Varsta: 32 Localizare: Constanta Despre mine: ma stii, nu? Familia mea: Ry&Re&Rd 

| Subiect: Re: vand ieftin leagan electronic, jucarie fisher price si carusel Dum Mai 15, 2011 6:20 am | |
| |
|
 | |
Gabi.P Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 19530 Varsta: 30 Localizare: Viena, Austria Despre mine: Tine minte ca viata e scurta. Incalca regulile, iubeste cu adevarat, razi incontrolabil, iarta imediat, saruta incet...si nu regreta nimic!!! Familia mea: Teodora / Paul/ Gabriela / Mihai
 | Subiect: Re: vand ieftin leagan electronic, jucarie fisher price si carusel Dum Mai 15, 2011 6:47 am | |
| Aha, scuze!  |
|
 | |
ami

Sex:  Numarul mesajelor: 6 Varsta: 39 Localizare: bucuresti Familia mea: mami/ tati/ bebe
 | Subiect: leagan electric Sam Iun 25, 2011 3:43 am | |
| mi-l dati cu 50 lei? ameliaoana46@yahoo.com |
|
 | |
ami

Sex:  Numarul mesajelor: 6 Varsta: 39 Localizare: bucuresti Familia mea: mami/ tati/ bebe
 | Subiect: Re: vand ieftin leagan electronic, jucarie fisher price si carusel Sam Iun 25, 2011 3:50 am | |
| am inteles ca este 15 lei caruselul. as dori sa il cumpar cum sa facem? ameliaoana46@yahoo.com |
|
 | |
miculpatrick avansat

Sex:  Numarul mesajelor: 884 Varsta: 28 Localizare: Oradea Familia mea: O familie fericita!
 | Subiect: Re: vand ieftin leagan electronic, jucarie fisher price si carusel Mier Iul 27, 2011 2:02 am | |
| |
|
 | |
mitzuku

Sex:  Numarul mesajelor: 1 Varsta: 27 Localizare: bucsani Familia mea: mami/ tati/ bebe
 | Subiect: Re: vand ieftin leagan electronic, jucarie fisher price si carusel Vin Noi 18, 2011 6:52 am | |
| vreau sa cumpar eu un leagan electronic... care mai ai? rog sa fiu contactat telefonic 0726430956 pentru detalii |
|
 | |
| | vand ieftin leagan electronic, jucarie fisher price si carusel | |
|