|
| Autor | Mesaj |
|---|
Gaby Administrator

Sex:  Numarul mesajelor: 19531 Varsta: 26 Localizare: Oradea Despre mine: Nobody is perfect. Hello, my name is Nobody! Familia mea: Radu, Patrick si bebe mic comorile mele!
 | Subiect: Vand carucior sport Mar Apr 12, 2011 5:10 am | |
| Vand carucior sport, tip umbrela, de culoare rosie. Este in stare buna de functionare. Pret 100 ron
Telefon 0743829762
Ultima editare efectuata de catre Gaby in Joi Apr 14, 2011 7:30 pm, editata de 2 ori |
|
 | |
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 11353 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Vand carucior sport Mar Apr 12, 2011 8:58 pm | |
| gabitz as vrea sa vad si eu poze originale cu carutul....ca poate il iau eu.
|
|
 | |
Gaby Administrator

Sex:  Numarul mesajelor: 19531 Varsta: 26 Localizare: Oradea Despre mine: Nobody is perfect. Hello, my name is Nobody! Familia mea: Radu, Patrick si bebe mic comorile mele!
 | Subiect: Re: Vand carucior sport Mar Apr 12, 2011 9:04 pm | |
| o sa-i spun sa-l pozeze si voi reveni cu pozele |
|
 | |
Gaby Administrator

| Subiect: Re: Vand carucior sport Joi Apr 14, 2011 7:29 pm | |
| |
|
 | |
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 11353 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Vand carucior sport Joi Apr 14, 2011 10:21 pm | |
| pai ziceai ca e primii pasi eu am o problema cu douceur.....nu imi plac....sorry |
|
 | |
Gaby Administrator

| Subiect: Re: Vand carucior sport Joi Apr 14, 2011 10:22 pm | |
| asa mi-a zis ca e firma romaneasca....am cautat pe google cu ea modelul si la primii pasi s-a oprit acu dimineata cand mi-a adus pozele am vazut ca e alta firma, de-aia am si modificat mai sus  |
|
 | |
eamona3 Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 33783 Varsta: 32 Localizare: Constanta Despre mine: ma stii, nu? Familia mea: Ry&Re&Rd 

| Subiect: Re: Vand carucior sport Joi Apr 14, 2011 10:24 pm | |
| dar seamana f tare cu cele de la primii pasi.. am avut la ryana primii pasi si era fff asemanator |
|
 | |
Gaby Administrator

| Subiect: Re: Vand carucior sport Lun Iun 06, 2011 10:56 pm | |
| |
|
 | |
|