| | Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
eliotys membru onorific

Sex:  Numarul mesajelor: 8899 Varsta: 39 Localizare: 7+ Familia mea: mami/ tati/ bebe
 | Subiect: Re: Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez Mar Sept 13, 2011 3:01 am | |
| ce draguti sunt |
|
 | |
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 11353 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez Mar Sept 13, 2011 3:10 am | |
| poti sa ii trimiti prin posta? la petshop nu poti sa ii dai mai usor? sau la carffour....la noi e un petshop cu renume la carff |
|
 | |
Gaby Administrator

Sex:  Numarul mesajelor: 19531 Varsta: 26 Localizare: Oradea Despre mine: Nobody is perfect. Hello, my name is Nobody! Familia mea: Radu, Patrick si bebe mic comorile mele!
 | Subiect: Re: Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez Mar Sept 13, 2011 11:53 pm | |
| nu ii mai duc la petshopuri, fiindca am luat tzeapa anu trecut i-au tinut 2 saptamani la 11 mil, nimeni nu s-a interesat cand auzea pretul, iar mie imi suna telefonul intr-una in timpul respectiv pana la urma i-am luat de-acolo...si i-am dat la 6 mil, bucata |
|
 | |
beatricemc Moderator

Sex:  Numarul mesajelor: 11353 Varsta: 34 Localizare: CONSTANTA Despre mine: wtf -optimista Familia mea: Bea/Bog/Mara/Seby/Tarra

| Subiect: Re: Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez Mier Sept 14, 2011 3:24 am | |
| asa e si la noi la carff sunt 10 -11 mil... |
|
 | |
Gaby Administrator

Sex:  Numarul mesajelor: 19531 Varsta: 26 Localizare: Oradea Despre mine: Nobody is perfect. Hello, my name is Nobody! Familia mea: Radu, Patrick si bebe mic comorile mele!
 | Subiect: Re: Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez Mier Sept 14, 2011 3:26 am | |
| cu mult peste pretul pietei, adica  |
|
 | |
bimbilica incepator

Sex:  Numarul mesajelor: 46 Varsta: 34 Localizare: Lamga ai mei Familia mea: mami/ tati/ bebe
 | Subiect: Re: Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez Joi Sept 22, 2011 6:50 am | |
| Ce mortali sunt Si noi avem un bichon,dar havanese..cand l-am luat nu era mai mare decat palma,si avea o funda maareeeeee la gat,de il tragea in jos Acum,de 2 saptamani ne-am pricopsit si cu un caniche alb Bafta sa le gasiti camine calde si stapani iubitori |
|
 | |
Gaby Administrator

| Subiect: Re: Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez Vin Sept 23, 2011 3:10 am | |
| au mai ramas 4 baietei...cine doreste, cine pofteste?!  |
|
 | |
Gaby Administrator

| Subiect: Re: Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez Mier Sept 28, 2011 10:39 pm | |
| nu ma vrea nimeni?!  |
|
 | |
beatricemc Moderator

| Subiect: Re: Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez Mier Sept 28, 2011 11:15 pm | |
| deci ma ucizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
| | Vand pui de catei, rasa Bichon Maltez | |
|