| | "eu si bebe" va iubeste si pe voi! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
gaby_maty membru onorific

Sex:  Numarul mesajelor: 6534 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti Despre mine: mama de baietzi Familia mea: Laura/ Mihai/ Gabi si Matei

| Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Vin Dec 19, 2008 9:33 am | |
| :eusa_clap-523: cris! eu tot ce-am avut mic am trimis sacose sacosele pe la tara la copilasii mai nevoiasi |
|
 | |
Nicolas membru V.I.P.

Sex:  Numarul mesajelor: 12811 Varsta: 42 Localizare: ...la tara. Despre mine: ...suport numai adevarul. Familia mea: mama/ papa/ pustiul Nicolas(12.08.2003)
 | Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Vin Dec 19, 2008 9:56 am | |
| Eu nu mai am nimic,mic;le-am trimis cutii de cate 10kg cu Atlassibul,la pietene si nu numai, care au bebei si pitici. Felicitari mamici, care daruiti :smiling14: . |
|
 | |
elcris2 senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 5240 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Despre mine: happy Familia mea: Cristina/ Cristi/ Dimi cel mic
 | Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Vin Dec 19, 2008 11:43 pm | |
| Si eu va felicit pt aceasta initiativa.....este minunata. :givekiss: |
|
 | |
gaby_maty membru onorific

Sex:  Numarul mesajelor: 6534 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti Despre mine: mama de baietzi Familia mea: Laura/ Mihai/ Gabi si Matei

| Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Sam Dec 20, 2008 4:14 am | |
| eu daruiesc din toata inima si am observat ca dupa ce dau, primesc alte haine noi si nu numai de la prieteni adica reciclare |
|
 | |
elcris2 senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 5240 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Despre mine: happy Familia mea: Cristina/ Cristi/ Dimi cel mic
 | Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Dum Dec 21, 2008 2:43 am | |
| Anca nu vreau sa te stresez :tongue: dar itimultumesc din suflet :smiling14:
mami Anca si cu mine am fost impreuna la Filantropia. Multumesc mult :smiling14: |
|
 | |
anca senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 5654 Varsta: 41 Localizare: Fr Familia mea: Lena&David si noi2
 | Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Dum Dec 21, 2008 2:55 am | |
| | elcris2 a scris: | Anca nu vreau sa te stresez :tongue: dar itimultumesc din suflet :smiling14:
mami Anca si cu mine am fost impreuna la Filantropia. Multumesc mult :smiling14: |
:aloofandbored0 ! cheekkiss :smiling14: |
|
 | |
ivana membru fondator

Sex:  Numarul mesajelor: 8500 Varsta: 37 Localizare: Baia Mare Despre mine: Implinita Familia mea: MrD&me
 | Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Lun Dec 22, 2008 4:27 am | |
| Am fost astazi la casa de tip familial si-am dus ce-am mai strans de prin casa, ce-am mai cumparat + cd-urile de la Gaby, am vorbit cu directoarea centrului la telefon si mi-a spus ca azi a sosit si avizul de la Oanna :givekiss: , maine se duce sa ridice coletul. Cand am vazut cat de bucurosi au fost acei copii pt ca primesc cadouri m-am simtit fericita. Era un baietel printre ei...mi-a ramas gandul la el... :sad-smileys-em Maine o sun si pe d-na doct sa vad daca au ajuns si la spital coletele. Am vb cu d-an doct si deocamdata au ajuns 3 colete! unul de la Contanta, unul de la Braila si imca unul ...nu cunosc persoana...dar sper ca p'an la urma sa deslusesc misterul  . Va multumeste din suflet! in numele tuturor copilasilor :smiling14: ________________________________________  REGULAMENT |
|
 | |
flori balasa senior member

Sex:  Numarul mesajelor: 3090 Varsta: 32 Localizare: TM_Romania Despre mine: ....animata de dorinta, de ai fi bine micutului meu...!!!! Familia mea: "mama,tete" & Ianis

| Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Sam Dec 27, 2008 1:05 pm | |
| ....felicitari celor care daruiesc din putinul lor si altora mai nevoiasi,pe mine gesturile astea ma coplesesc.Si eu am dat niste hainute mai mici de ale lui Ianis la o familie fara posibilitati prea multe .. |
|
 | |
ivana membru fondator

Sex:  Numarul mesajelor: 8500 Varsta: 37 Localizare: Baia Mare Despre mine: Implinita Familia mea: MrD&me
 | Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Mar Oct 19, 2010 7:53 am | |
| http://www.emaramures.ro/Stiri/40242/ACTUALIZARE-FOC-Incendiu-la-o-casa-de-copii-de-pe-strada-Hollosi-Simon-din-Baia-Mare revin cu o veste trista....am vazut azi de acasa niste flacari imense....am fugit sa vad ce s-a intamplat, a ars acoperisul casei de tip familial....detalii mai sus. Bine ca n-a fost mai grav ________________________________________  REGULAMENT |
|
 | |
Gaby Administrator

Sex:  Numarul mesajelor: 19531 Varsta: 26 Localizare: Oradea Despre mine: Nobody is perfect. Hello, my name is Nobody! Familia mea: Radu, Patrick si bebe mic comorile mele!
 | Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Mar Oct 19, 2010 7:59 am | |
| e casa unde au ajuns o parte din ajutoarele noastre?? |
|
 | |
ivana membru fondator

| Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Mar Oct 19, 2010 8:07 am | |
| da...de asta am scris aici  ..asa foc mare n-am vazut in viatza mea...erau cat blocul de inalte flacarile ________________________________________  REGULAMENT |
|
 | |
Gaby Administrator

Sex:  Numarul mesajelor: 19531 Varsta: 26 Localizare: Oradea Despre mine: Nobody is perfect. Hello, my name is Nobody! Familia mea: Radu, Patrick si bebe mic comorile mele!
 | Subiect: Re: "eu si bebe" va iubeste si pe voi! Mar Oct 19, 2010 8:14 am | |
| ooff....bine ca n-au patit copilasii nimik!!!!! |
|
 | |
| | "eu si bebe" va iubeste si pe voi! | |
|